Udstyr og lånegrej

Som medlem af Epos Elevforening kan du gratis låne vores udstyr. Husk at booke det i god tid, da vi kører efter først-til-mølle princippet. Du skal også være opmærksom på, at der er et erstatningskrav på 25% af originalprisen, hvis grejet skulle gå i stykker.

Magnus telt

Foreningen har to Magnus telte til rådighed, som man kan låne. De er godkendt til 16. personer med oppakning og cirka 20 personer uden oppakning.

Hector telt

Foreningen har et Hector telt, det er godkendt til 6 personer med oppakningen. Derudover er der også ret højt til loftet, så man kan stå oprejst.

Lancelot Telt

Foreningens Lancelot telt er et stort 3×3 meter telt med højt til loftet, det er rigtig godt som officertelt eller mødetelt. Teltet er godkendt til 4 personer med oppakning.

Bålfade

Foreningen har tre bålfade, som vi låner ud til vores medlemmer. Vi har et stort 80cm bålfad, så man kan lave et stort hyggebål, og vi har to 50cm bålfade, der kan bruges til madlavning og andet.

Mad over bål

Foreningen har en helt masse grej til at lave mad over bål. Dette indkludere:

• 2x bålsteder (Trepæl)
  • 2x riste af 70cm