Udstyr

Her finder du en liste over alt det udstyr du kan låne som medlem af Epos Elevforening.

Telte

Epos Elevforening har en lang række telte, som du kan låne til en lang række arrangementer. Får at låne teltene skal du blot skrive til Bestyrelse@epos-elevforening.dk. Der kan forekomme erstatningskræv på større skader af vores telte, da de er meget dyre.

2 Magnustelte (16 personer)

Magnusteltene er de største telte Epos Elevforening kan tilbyde med plads til 16 personer. Dog 20 hvis man sover lidt tæt eller hvis man har lidt bagage.

Hectortelt (6 personer)

Hectorteltet er et typisk middelaldertelt med plads til 6 personer. Teltet egner sig også godt som grejtelt eller opbevaringstelt.

Lancelottelt (4 personer)

Lancelotteltet er perfekt som officertelt, mødetelt eller hyggetelt. Teltet har rimelig højt til loftet, og man kan står komfortabelt inde i teltet.

Bålgrej

Epos Elevforening har en kæmpe bunke med bålgrej, som man kan låne, når man er medlem af foreningen. Du kan låne udstyret ved at skrive til Bestyrelse@epos-elevforening.dk. Der kan forekomme erstatningskræv på større skader af vores bålgrej, da det er meget dyrt.

Bålfade

Epos Elevforening har 3 bålfade, som man kan låne. To 50 centimeters bålfade tiltænkt til madlavning over bål, og et stort 80 centimeters bålfad, når man skal lave rigtig bålhygge.

Madlavningsgrej

Epos Elevforening har alt hvad du skal bruge for at lave mad over bål. Dette inkluderer 2. bålsteder, 2 seksliters gryder, 2 bålpander på 60 centimeter og 2 bålriste på 70 centimeter.

website builder. Create your website today.