Om Foreningen

Epos Elevforening er elevforeningen for Efterskolen Epos, skabt af elever (kærligt kaldt epoeter).

Det er en elevforening for både nuværende og forhenværende epoeter, men også folk der har en direkte forbindelse til skolen eller bakker op om efterskolens principper og læringsmetode.

Det er en elevforening skabt af epoeter til epoeter og andet godtfolk.

Er foreningen noget for mig?

Epos Elevforening er for dig, der er tidligere eller nuværende elev på Epos, og vil være med i fællesskabet efter efterskolen.

Epos Elevforening er for dig, der gerne vil føre dine nørdeprojekter ud i livet eller vil lave fællesture med medepoeter.
Epos Elevforening støtter alle projekter, store som små, vilde og gengangere. For eksempel
har vi allerede etablerede Kriglivehold og ture til Fastaval.

Epos Elevforening er også for dig, der synes Epoeterne har manglet en stemme. Epos Elevforening er epoeternes stemme i Danmark. Vi handler på baggrund af vores medlemmers meninger, så hvis du vil være med i diskussionen, så skynd dig at få meldt dig ind!

Til sidst er Epos Elevforening også for dig, der gerne vil bakke op om andre epoeter og deres projekter. Ved at melde dig ind i Epos Elevforening viser du din støtte til epoeternes fremtidige projekter, og får alle fordelene af at være medlem af Epos Elevforening.

Praktisk information:

Foreningens bestyrelse kan kontaktes i afsnittet kontakt.

Foreningens CVR-nummer: 4113174

Referater fra tidligere stormøder:
Referater fra tidligere bestyrelsesmøder: