Kommende arrangementer og udflugter

Her kan du se en samlet kalender over alle vores kommende arrangementer og udflugter. Du kan også se hvilke arrangementer vi er i gang med at planlægge.

Kommende begivenheder:

Udflugt til Forum 2021: Forum er Bifrost årlige kongres for alle nørdede fritidsinteresser. Her kan du høre spændende talks om Cosplay, Liverollespil, Bordrollespil, Brætspil, Kortspil og meget mere.

Mere info følger.

Enhed til Krigslive 16 (2021): Hvis Krigslive 16 bliver afholdt som planlagt står Epos klar med en enhed af garvet krigere, som vil dø for Middenland!

Mere info følger.

Det planlægger vi:

Udflugt til J-pop 2021:

Vi er øjeblikket i kontakt med J-pop arrangørerne, om at lave et skræddersyet tilbud til medlemmer af foreningen. Vi har efterspurgt hurtig entre, billigere billetter og muligheden for at sove sammen i deres sovesal. Vi venter på svar fra arrangørerne.

website builder. Create your website today.