Kommende arrangementer og udflugter

Her kan du se en samlet kalender over alle vores kommende arrangementer og udflugter. Du kan også se hvilke arrangementer vi er i gang med at planlagte.

Kommende begivenheder

Udflugt til Forum 2021: D-B-T

Det planlægger vi:
Epos Meet-Up på Bastard Cafe i København:

Vi planlægger i øjeblikket et stort Meet-Up på Bastard Cafe for alle medlemmer. Alle kan komme ind til en pris billigere end normalt, så længe man er medlem af foreningen.

Epos Meet-Up på Papas Papbar i Odense:

Vi planlægger i øjeblikket et stort Meet-Up på Papas Papbar for alle medlemmer. Alle kan komme ind til en pris billigere end normalt, så længe man er medlem af foreningen.

Udflugt til J-pop 2021:

Vi er øjeblikket i kontakt med J-pop arrangørene, om at lave et skræddersyet tilbud til medlemmer af foreningen. Vi har efterspurgt hurtig entre, billigere billetter og muligheden for at sove sammen i deres sovesal. Vi venter på svar fra arrangørene.

website builder. Create your website today.