Kommende arrangementer og udflugter

Her kan du se en samlet kalender over alle vores kommende arrangementer og udflugter. Du kan også se hvilke arrangementer vi er i gang med at planlægge.

Kommende begivenheder:

Udflugt til Forum 2021: Forum er Bifrost årlige kongres for alle nørdede fritidsinteresser. Her kan du høre spændende talks om Cosplay, Liverollespil, Bordrollespil, Brætspil, Kortspil og meget mere.

Mere info følger.

The Village (Efterår 2021): Middelalder intrige scenarie på Epos. Det er gratis for alle medlemmer.

Det planlægger vi:

Udflugt til J-pop 2021:

Vi er øjeblikket i kontakt med J-pop arrangørerne, om at lave et skræddersyet tilbud til medlemmer af foreningen. Vi har efterspurgt hurtig entre, billigere billetter og muligheden for at sove sammen i deres sovesal. Vi venter på svar fra arrangørerne.