Fordele ved at være medlem af Epos Elevforening

Som medlem af Epos Elevforening får du adgang til en masse direkte og indirekte fordele. Vi har lavet en liste, så du nemt kan se alle fordelene ved at være medlem af Epos Elevforening

Direkte fordele

• Mulighed for at søge penge i Epos Puljen.

• Mulighed for at søge penge i Bifrost Puljen.

• Mulighed for at søge penge i alle DUF's puljer.

• Du bliver automatisk dækket af Bifrosts forsikring, når du er til rollespilsarrangmenter.

• Du kan deltage og har stemmeret til Epos Elevforenings Generalforsamling.

• Du får adgang til alle Epos Elevforenings turer og udflugter til arrangementer i hele Danmark. Vi har allerede planlagt turer til bl.a. Fastaval, Krigslive, Forum og J-pop.

• Du får adgang til alle Epos Elevforenings arrangementer. Blandt andet vores Elevforsamlinger, brætspilsaftner og meget mere.

Indirekte fordele

• Du giver Epoeter en stemme i den offentlige debat, og giver os mulighed for at forhandle på vegne af alle Epoeter. For eksempel forhandle rabatter til Fastaval eller J-pop

• Du hjælper os med at give Epoeter bedre rettigheder og vilkår på Epos og i resten af Danmark.

• Du får muligheden får at lave dine egne projekter sammen med et stærkt fællesskab, der kan give dig vejledning og et økonomisk grundlag.

• Du viser andre Epoeter, at du støtter op om deres projekter og rettigheder.

website builder. Create your website today.