Fastaval Indsatsen

Epos Elevforening giver hvert år 10 medlemmer muligheden for at komme afsted på Fastaval med 500 kroner trukket fra deltagerprisen. Vi ønsker, at sende folk på Fastaval som normalt ikke vil have muligheden, derfor har vi udarbejdet følgende kriterier, som øger din chance for at komme med. Kriterierne er ikke krav, så hvis du ikke opfylder nogle af dem, så send stadig din ansøgning til os.

Kriterier, som øger dine chancer:

• Dig og din hustand tjener mindre en 300.000 kroner før skat om året. (Din hustand er dig, begge dine forældre og søskende over 18 år)

• Du er bosat i en hustand som fremgår på statens Ghettoliste. (https://www.trm.dk/publikationer/2019/liste-over-ghettoomraader-pr-1-december-2019/)

• En eller flere af dine forældre er arbejdsløse og/eller modtager statslig støtte.

• Du kommer fra en husstand med en enlig forældre.

• Du har en psykisk lidelse, der volder dig problemer i hverdagen.

Yderligere spørgsmål og din ansøgning kan sendes til bestyrelse@epos-elevforening.dk

Deadline for 2021 kommer i januar 2021.

website builder. Create your website today.