Arrangementer og Udflugter

Her kan du finde alle aktiviteter og udflugter, som vi tilbyder i øjeblikket.

Epos' Krigslive hold

Epos Elevforenings krigslivehold er 100% elevdrevet af elever fra alle årgange. Elevforeningen står kun for fundraising og administration.

Du kan læse mere om holdet her på siden.

Nuværende tovholdere: Lucas Lundstrøm og Leon Hottat (Årgang 5)

Om holdet (In-game): 
På slagmarken møder man mange hårdførte som har hørt krigens kald i mange år. De står standhaftigt på rad og række, trænet til perfektion. Deres evner er efterspurgte af mange, og det er ingen hemmelighed, at de er stolte over deres kunnen. Men bag enhver stor kriger, var der engang en skrovl af en soldat som ikke kunne kende sin messer fra et sværd. Det skrovl er hvad du kan vente dig fra 114 Middenlands Kadet Korps. Deres træning er næsten ingen gang færdig, og kun de færreste har set krigens lykke.

Det praktiske:
som en del af holdet står Epos Elevforening for telte, bålgrej og uniform/udstyr. Du skal blot være medlem af foreningen, og have en krigslivebillet resten klarer elevforeningen og tovholderne for dig.

Lyder det som noget for dig?:
Så skriv til os på facebook eller skriv til vores mail bestyrelse@epos-elevforening.dk

Epos Elevforenings Krigslivehold er støttet med midler fra DUF’s Lokalforeningspulje!

Hvis dig og dit projekt kunne tænkte sig penge, så skriv til bestyrelsen på facebook elle bestyrelse@epos-elevforening.dk

Gammel Elev Komsammen (GEK)

Epos Elevforening afholder hvert år Gammel Elev Komsammen også kaldet GEK. Det er en hel uge, hvor gamle elever og ansatte kan komme tilbage på skolen, hygge sig og komme i rigtig Epos stemning.

Nuværende tovholdere: Bestyrelsen

Lyder det som noget for dig?:
Se mere på Facebookbegivenheden her!

J-popcon tur

Epos Elevforenings J-poptur er styret af tovholderen under selve j-popcon. Før j-popcon er det foreningens bestyrelse, der forhandler deals, rabatter og fordele for vores medlemmer.

Nuværende tovholdere: Bjørk (Årgang 5)

Det praktiske: 
Som en del af Epos Elevforening har du ret til alle vores fordele. Du skal blot være medlem af foreningen, og skrive dig op til turen .

Fordele:

  • 10% rabat på din j-popcon billet
  • Spring køen over! Vi har din billet klar, når du ankommer, så du ikke skal stå i kø.

Lyder det som noget for dig?

Så skriv til os på facebook eller skriv til vores mail bestyrelse@epos-elevforening.dk, så skriver vi dig på listen, så du kan få gavn af alle fordelene.

Fastaval tur

Epos Elevforenings tur til rollespilskongressen Fastaval er administreret af bestyrelsen. Som en del af vores fællestur får du fælles transport, Epos meet-up og i visse tilfælde din billet delvist dækket af foreningen. 

Nuværende tovholdere: Bestyrelsen

Det praktiske:
Det er som udgangspunkt ikke et krav at være medlem af foreningen for at være med på vores Fastaval tur, men hvis man vil være med i fællestransporten eller få ens billet dækket af foreningen, så skal man være medlem af foreningen. Vi dækker som udgangspunkt kun billetter til Epoeter, der er økonomisk presset eller som under normale omstændigheder ikke vil kunne deltage på Fastaval.

Lyder det som noget for dig?:
Hvis du gerne vil med på vores Fastaval tur, så kan du skrive dig op på vores facebook eller direkte til vores mail bestyrelse@epos-elevforening.dk